MůjRyor.cz Kosmetický blog

 

NEWSLETTER

Tee Trea Oil – olej z australského čajovníku

Získává se z koncových větviček čajovníku australského, který se pěstuje na australských plantážích. Donedávna se považoval za nejsilnější přírodní antiseptikum. Stoprocentní koncentrát se používá jen na malou plochu pokožky, například při štípnutí, poranění nebo zánětu. Zředěný se využívá v mýdlech, balzámech a dalších přípravcích na zklidnění pokožky.